Pakej Percutian City Tour Ke Surabaya

Pakej Percutian City Tour Ke Surabaya

Pakej Percutian City Tour Ke Surabaya adalah pilihan Pakej Percutian Surabaya untuk melawati tempat menarik dan terbaik di kawasan bandar Surabaya, Jawa Timur, Indonesia dalam masa 1 hari. Pakej percutian city tour di Surabaya ini merupakan salah satu pilihan pakej percutian bajet murah, sebab pakej ini memiliki masa pelancongan 1 hari (full day tour) sahaja.

Pakej Percutian City Tour Ke Surabaya

Pakej Percutian City Tour Surabaya Murah

Kami perkhidmatan travel agency di Surabaya merekacipta Pakej Percutian Surabaya City Tour ini untuk Anda yang sedang merancang pelancongan full day atau 1 hari penuh di bandar Surabaya. sekiranaya Anda minat mengikuti program Pakej Percutian Surabaya Murah ini, Anda dapat memulakan dari Surabaya atau Malang Batu (airport, hotel, stesen). Detail itinerary Pakej Percutian Surabaya (bajet murah) adalah sebagai berikut :


FULL DAY TOUR PACKAGE : SURABAYA / MALANG – SURABAYA CITY TOUR – SURABAYA, MALANG / GUNUNG BROMO FINISH.

  • Crew travel agent kami memulakan program Pakej Percutian Surabaya, city tour murah dari pengangkutan Anda di Surabaya, Malang Batu atau dari Gunung Bromo. Kemudian pak supir mengantar ke tempat lawatan di sekitar bandar iaitu Jembatan Suramadu (suramadu bridge).
  • Selepas itu program pelancongan di teruskan ke Tugu Hero Surabaya, salah satu tugu bukti semangatnya perjuangan masyarakat di Jawa Timur.
  • Lepas melawati tugu hero, pelancongan diteruskan ke Monumen Jalesveva Jayamahe. Kemudian diteruskan ke Monumen Kapal Selam (submarine monument).
  • Selepas lawatan di Submarine, crew travel agency kami menghantar ke Museum House Of Sampoerna, salah satu kilang rokok terbersar nan terbaik di Jawa Timur, Indonesia.
  • Lepas lawatan di House Of Sampoerna, program pelancongan diteruskan dengan Shopping tour in Surabaya. Crew travel agency kami akan menghantar Anda ke tempat mebeli belah di kawasan bandar, seperti Mirota batik & souvenir, Grand City Mall Surabaya, Tunjungan Plaza, Pusat kerajinan kulit tanggulangin, dan lain lain (by request).
  • Selepas itu kami menghantar balik ke tempat pengangkutan semual, iaitu ke Surabaya, Malang Batu atau Gunung Bromo dan pakej percutian city tour murah, finish. *Lihat juga pakej gunung Bromo recommended > Pakej Percutian Bromo Surabaya (bajet murah).

Note : Sekiranya Anda teringin melawati semua tempat tempat menarik di Surabaya, Jawa Timur, Indonesia, seperti Gunung Bromo, Malang Batu City Tour, Kawah Ijen, maksimum Anda mesti memiliki masa pelancongan 4 hari 3 malam, * lihat Pakej Percutian Surabaya Bromo 4d3n. dan jika teringin pakej yang lagi seronok dan menyeronokkan, sila pilih pakej 5 hari 4 malam * lihat Pakej Percutian Surabaya Bromo 5d4n.


Sekiranaya tuan / puan memerlukan info lebih banyak mengenai Pakej Percutian Surabaya City Tour (bajet murah), Pakej Ground Surabaya, Pilihan Pakej Percutian Surabaya, info mengenai pelancongan Kawah Ijen, Air Terjun Tumpak Sewu, Semeru Mahameru, Sewa Supir di Surabaya, dan lain lain, sila contact travel agency Surabaya kami.

Pakej Percutian ke Surabaya City Tour Murah